Čistilnih naprav je več vrst, vendar je s čistilno napravo KLARO vse lažje in enostavnejše. Deluje po sistemu, da se ob takojšnjemu dotoku vode, doda kisik. Ta pomaga pri ločevanju aktivnega blata z vodo in zagotavlja, da iz čistilne naprave ne bodo prihajale nezaželene vonjave. Ta čistilna naprava zagotavlja kar 97% čiščenje odpadne vode. 

cistilna-naprava-klaro

Poleg ostalih izdelkov in čistilnih naprav, ki so vam na voljo pri podjetju Gorec d.o.o., lahko dobite tudi biološke čistilne naprave KLARO, ki so v betonskem ohišju. Mogoče jo je vgraditi v suho ali mokro okolje. Zaradi svoje stabilnosti, je primerna za vgradnjo v bolj zahtevna območja in področja, kjer mora biti naprava povozna. V primeru povozne čistilne naprave, priporočamo uporabo LŽT pokrova. Biološka čistilna naprava KLARO je zelo varna in zanesljiva. Njena kvaliteta je preverjena s strani več kot 350.000 uporabnikov. Če želite izvedeti še več, nam pišite in pomagali vam bomo pri izbiri.

Kontaktirajte nas!

Pišite nam in pripravili vam bomo povsem brezplačno ponudbo za vaš nov zbiralnik vode.

Čistilne naprave KLARO

Vaša odpadna gospodinjska voda, bo s čistilno napravo KLARO prečiščena v samo treh enostavnih korakih. Pri prvem koraku voda priteče v čistilno napravo, ki jo ta obdela s prezračevanjem. Ko se prezračevanje ustavi, je na vrsti drugi korak, to je usedanje aktivnega blata na dno čistilne naprave. Na vrhu se tako nabira očiščena voda. Ko se postopek usedanja zaključi, mora črpalka, ki je vgrajena v čistilno napravo, izčrpati očiščeno vodo.

Glede na vaše potrebe so vam na voljo različne velikosti. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali najti za vas najprimernejšo velikost betonske čistilne naprave KLARO.

Velikosti bioloških čistilnih naprav KLARO

čistilne naprave
VELIKOST NAPRAVE
3 DO 5 PE
6 DO 7 PE
8 DO 9 PE
VOLUMEN
3800 L
5000 L
6000 L
NAJVEČJI DNEVNI DOTOK
 750 L
1050 L
1350 L
PREMER
2240 mm
2240 mm
2240 mm
VIŠINA POSODE
2280 mm
2710 mm
3060 mm

Zakaj izbrati biološko čistilno napravo?

Biološka čistilna naprava je prijaznejša do okolja, nima dodatnih strupenih elementov, pač pa se vse dogajnje v njej dogaja s pomočjo fizike in naravnih snovi. Z uporabo bioloških čistilnih naprav, si prizadevamo ohraniti čistejše okolje.

Kaj v čistilno napravo ne sme priti?

Paziti moramo, da v čistilno napravo ne bomo metali predmetov, ki bi celoten sistem privedli do okvare. Med te stvari štejejo lasje, teskstil, razni ginekološki pripomočki, ostanki hrane, olje in maščoba, prevelike količine soli, barve, stupi ali gnojila. Čistilna naprava je namenjena zgolj odpadni vodi iz gospodinjstva.

Kako veliko čistilno napravo naj kupim?

Najpomembnejši element, pri izbiri velikosti čistilne naprave, je prav samo gospodinjstvo. Vedeti moramo približno koliko vode dnevno porabimo, koliko imamo onesnažene vode na dan. Potrebno je izbrati dovolj veliko in dovolj zmogljivo čistilno napravo, da bo dobro opravilo svojo nalogo. Če imate težave pri izbiri, se obnite na nas in nas kontaktirajte na j.gorec@siol.net. Z veseljem vam bomo pomagali.