Male čistilne naprave za vikende

Male čistilne naprave za vikende lahko delujejo brez elektrike

Male čistilne naprave na vikendih delujejo lahko povsem brez elektrike. Uporabljajo se za biološko čiščenje odpadne vode iz vikenda. Čiščenje je aerobno. To pomeni, da se voda prečiščuje s pomočjo zraka. Prečiščevanje pa poteka povsem mehansko po sistemu naravnega vleka. Naprava deluje popolnoma sama. Tako ne potrebuje prav nobenega vzdrževanja. Je pa izredno zanesljiva in ima zelo nizek ogljični odtis.

Naprava deluje v treh korakih. V prvem se očisti vseh nečistoč. Voda priteče v prvi prekat in tam ostane toliko časa, da se nečistoče ločijo od vode. V drugem koraku se očisti voda s pomočjo dodanega kisika vseh biološko razgradljivih snovi. V tretjem koraku pa se voda očisti še ostale nesnage in je pripravljena na izpust v okolje. Ali pa z njo zalivamo rastline v naši okolici.

Montaža malih čistilnih naprav

Male čistilne naprave za vikende vam zmontirajo strokovnjaki, ki so vam čistilno napravo prodali. Naredijo vam ustrezen izkop. Po potrebi utrdijo teren in vanj postavijo čistilno napravo. Prav tako vam ti isti strokovnjaki naredijo prav vse potrebne priklope in čistilno napravo zasujejo z ustreznimi zasipnimi materiali. Tako bo čistilna naprava delovala povsem brezhibno. Vi pa z njo ne boste imeli več nobenega dela in skrbi. Tudi na vse pomisleke ali vprašanja vam bodo z veseljem odgovorili in postregli še s kakšnim dobrim nasvetom o delovanju te naprave.

Vse to delo pa ni niti najbolj enostavno. Zato se bodo še posebej potrudili, saj se zavedajo, da vsaka najmanjša napaka lahko povzroči številne nevšečnosti. Tako za uporabnike, kot za okolje. Kajti številni vikendi se večinoma nahajajo v neokrnjeni naravi. To pa moramo za vsako ceno ohraniti tudi za bodoče rodove.

Vikend brez ali s slabo elektriko

Se vaš vikend ali zidanica nahajata v območju, kjer ni mogoč priklop na komunalno omrežje? Male čistilne naprave za vikende so idealna rešitev za to. Poleg tega pa nimate niti električnega priklopa. Ali pa je ta slab in nezanesljiv. Razmišljate pa, da bi si uredili prijetno bivalno enoto za oddih ali pa kar tako. Oprema v bistvu sploh ni nekakšen problem. Dejansko je največji problem ravno odpadna voda iz bivalne enote. Poljsko stranišče v bregu je stvar preteklosti. Sedanji zakoni o varovanju narave ga namreč prepovedujejo. Poleg tega si sploh ne predstavljamo bivalne enote brez tekoče vode. To si lahko uredimo z zbiralnikom za deževnico in ustreznim vodnim padom. Komunalno čiščenje te vode pa je lahko velik problem.

Tu je rešitev

Ker so ta problem zaznali tudi trajnostno ozaveščeni strokovnjaki s področja čiščenja komunalnih vod, so razvili malo čistilno napravo, ki je primerna prav za domačo uporabo. Mala čistilna naprava je po svojem delovanju zelo podobna komunalni čistilni napravi. V bistvu opravlja povsem enako nalogo. Male čistilne naprave za vikende so namreč cenovno mnogo ugodnejše. Seveda so tudi malo manjše, a še vedno iz kakovostnih materialov, ki ustrezajo prav vsem normativom o kakovosti proizvodov. Poleg tega pa so najpreprostejša rešitev za problem ravnanja s komunalnimi vodami, ki ob izpustu varujejo okolje.

biološke čistilne naprave

Nudimo vam

Podjetje se ukvarja z prodajo in montažo malih čistilnih naprav. Prodali vam bomo izdelke vrhunske kakovosti, ki se vgrajujejo po vsem svetu. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali nakup, ki bo povsem po vaši meri. Po opravljenem nakupu pa vam bomo kupljeno čistilno napravo namestili kar se da hitro. Pri svojem delu smo natančni in zanesljivi. Istočasno pa bomo upoštevali vse vaše želje v okviru kakovosti.

Izdelek vam bomo prodali po zelo ugodni ceni. Sami brezplačno pripeljali in naredili vse priklope. Malo čistilno napravo vam bomo tudi zagnali. Poleg tega pa vam nudimo res dolgo garancijo na vse dele male čistilne naprave za vikende. Vaša naloga bo le izkop jame. Tu pa vam bomo prav tako v strokovno pomoč.

Nekateri ponudniki malih čistilnih naprav vam bodo napravo samo prodali. Za vse ostalo imajo podizvajalce katerih kvaliteta in zanesljivost je pod velikim vprašajem. Pri nas pa boste uredili vse naenkrat.

Cene malih čistilnih naprav

Cene malih čistilnih naprav se močno razlikujejo. Pri nas vam nudimo celostno ponudbo po izredno ugodni ceni. Čistilna naprava je vsestranski gradbeni objekt, ki je sestavni del bivalne enote. Za svoje popolno delovanje brez motenj zahteva priklop po točno določenih korakih. Ob tem se upoštevajo vsi predpisani standardi. Male čistilne naprave s plastičnim ohišjem so sestavljene iz polietilena. Tako so, seveda, cenejše od betonske različice. Prav tako je njihova montaža veliko enostavnejša. Zato so še kako primerne za bivalne enote v neokrnjeni naravi, kjer komunalni priklop ni mogoč. Je pa pri sami namestitvi potrebna velika pazljivost, ker je ogrodje ohišja mehkejše. Tako je možnost poškodbe večja. Prav tako je potrebna previdnost pri zasipanju. Rezervoar se zasipa s prodnatim materialom. Istočasno pa ga je potrebno hkrati že polniti z vodo.

Prav tako so male čistilne naprave za vikende različnih velikosti. Tudi velikost male čistilne naprave vpliva na njeno ceno. Pri določanju velikosti čistilne naprave je najbolj odločilen dejavnik velikost gospodinjstva. Potem pa predvidena poraba vode in nastalih komunalnih odplak.

Najcenejša mala čistilna naprava je razmerje med kakovostjo in ceno.

Deli